Voorwaarden winacties

Voorwaarden winacties Ranfru/Toffe Peertjes

1. Winacties worden uitgeschreven door Ranfru gevestigd te Strijen. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer er een reactie onder het orginele facebook bericht van winactie is geplaatst.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De winnaar wordt bekend gemaakt op facebook. Er wordt middels een chatbericht contact met de winnaar opgenomen, waarna de adresgegevens gevraagd worden, zonder adresgegevens kan de prijs niet verstrekt worden.

7. De prijs wordt opgestuurd aan de hand van verstrekte adresgegevens.

8. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de betreffende winactie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze (tenzij anders aangegeven staat in de winactie).

11. Winnaars worden binnen 14 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd, via chatbericht aan het facebookaccount waarmee aan de actie is deelgenomen.

12. Ranfru mag de naam van de winnaar gebruiken in communicatie en in eventuele andere communicatie. 

13. Ranfru/Toffe Peertjes kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

14. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

16. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Ranfru voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

17. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Ranfru.

18. Ranfru handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

19. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

20. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..